Sealen met krimpfolie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan sealen met krimpfolie? Dan kunt u bij Vink Groep in Culemborg terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met krimpfolie en gebruiken dit product voor verschillende doeleinden, zoals inpakken. Ook gebruiken wij krimpfolie voor in de steigerbouw. Krimpfolie heeft een tal voordelen. Zo is het heel gemakkelijk aan te brengen, maar ook eenvoudig weer te verwijderen. Daarbij is het zeer sterk materiaal en kostenbesparend. Dit maakt dat het sealen en inpakken met krimpfolie een interessante optie is in verschillende situaties.

Een brede expertise

Particulieren en bedrijven

Altijd deskundig advies

Heeft u vragen of interesse ?

Sealen met krimpfolie zorgt voor een representatieve uitstraling

Door te werken met krimpfolie tijdens het sealen, zorgt u voor een representatieve uitstraling tijdens het inpakken. De krimpfolie is dus niet alleen kostenbesparend, gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, maar ook nog eens mooi. Het laten inpakken van steigers is bovendien een fraaier gezicht wanneer er bijvoorbeeld een gevelrenovatie plaatsvindt. Andere voordelen van sealen en inpakken met krimpfolie zijn:

Ga voor een veilige werkomgeving door te sealen met krimpfolie

Door te sealen of in te pakken met krimpfolie, creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en voor anderen. Heeft u interesse in het werken met deze methode? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 031-345476611. Wij vertellen u graag meer over het sealen met krimpfolie. Ook voorziet één van onze adviseurs u graag van deskundig advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u stuit niet op onverwachte kosten.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw