Herwijnenplantsoen – Nieuwegein

Enkele jaren geleden hebben we aan de Herwijnenplantsoen in Nieuwegein de na-isolatie verzorgd. Nu zijn we terug voor het vervolg! In opdracht van Van Dillen hebben we de steigers mogen plaatsen. Ook reinigen en impregneren we de gevels en repareren we de voegen waar nodig.

Nieuw voegwerk Culemborg

Door het op tijd vervangen van slecht voegwerk, kan vochtdoorslag door versleten voegen voorkomen worden. Daarnaast ziet uw woning er met nieuwe voegen weer strak en verzorgd uit. Het verschil van het voegwerk is goed te zien onder en boven de steiger op de foto’s. Controleert u de voegen van uw woning ook elk jaar?

7 nieuwbouwwoningen Culemborg

vink-gevelwerken-culemborg-steiger-metselwerk

Wij zijn druk bezig met het metselwerk voor deze 7 nieuwbouwwoningen in Culemborg. Ook hebben wij de steigers opgebouwd in opdracht van de hoofdaannemer Chr. Van Arnhem & Zn b.v.

Nieuwbouw metselwerk Culemborg

Na het opbouwen van de steiger, zijn wij begonnen met het metselwerk van deze nieuwbouwwoning in Culemborg. Wij hebben hier stootvoegloos in wildverband gemetseld. Binnenkort volgt ook het eindresultaat, wanneer de steiger weer gedemonteerd is.  

Metselwerkherstel en spouwmuurisolatie Beesd

Door inzakking van het metselwerk zijn er scheuren ontstaan in de voorgevel, niet zo gek voor een woning uit 1960 aan een drukke weg. Om dit gewicht op te vangen hebben wij een latei met rollaag aangebracht. Deze woning in Beesd ziet er weer als nieuw uit door het herstellen / vervangen van de kapotte […]

Nieuwbouw metselwerk Culemborg

Voor deze vrijstaande woning in Culemborg hebben wij het metselwerk en voegwerk verzorgd in opdracht van Bouw- en Aann.bdr. C.M. van Santen & Zn. B.V. De details, zoals de gemetselde hanenkammen boven de kozijnen, geven de woning nog meer karakter. 

Schoorsteenrenovatie Houten

Voor een bewoner in Houten hebben wij een schoorsteen gerenoveerd. Het lood is vervangen, de schoorsteen is gereinigd, geïmpregneerd en er is een nieuwe schoorsteenkop aangebracht. Zo ziet de schoorsteen er weer uit als nieuw en door het hydrofobeermiddel en het behandelen van de kop met Stereocoat zal het doorslaan van vocht voorkomen worden. Eerder […]

Nieuwbouw Rosa Nova Culemborg

In opdracht van Bouwbedrijf Van Dillen werken wij aan nieuwbouwproject Rosa Nova in Culemborg. Met ca. 80.000 stenen wordt hier stootvoegloos gemetseld aan 17 luxe appartementen. Ook hebben wij hier 3600 m2 aan steigerwerk opgebouwd.

Betonherstel Nijmegen

In opdracht van Ariens Vastgoed hebben wij bij complex aan de Thorbeckestraat in Nijmegen vanuit een hoogwerker een betonherstel project mogen uitvoeren.

Renovatie Schoorstenen

renovatie 3 schoorstenen

In Culemborg hebben wij 3 schoorstenen volledig gerenoveerd. De werkzaamheden die we hiervoor uitgevoerd hebben zijn: Voegwerk vervangen.Kapotte stenen vervangen.Schoorstenen gereinigd.Compleet lood rondom vervangen.Bovenzijden voorzien van waterafstotende coating.Schoorstenen geïmpregneerd Voor Renovatie Na Renovatie