Medelsestraat – Tiel

Datum

Locatie

Klant

PROJECT OPGELEVERD!

Ondanks dat de weersomstandigheden vandaag heel anders zijn, hebben we gisteren een foto kunnen maken met prachtig mooi weer aan de Medelsestraat in Tiel.

De bouwhekken zijn inmiddels verwijderd en het project is geheel opgeleverd. Wij wensen alle bewoners veel woonplezier toe!

Update 05.07.2023


Het is alweer even geleden dat we de laatste update over de Medelsestraat in Tiel hebben geplaatst. Daarom zijn we vanmorgen eerst maar eens langs geweest om weer wat foto’s te maken!

De steigers zijn inmiddels verwijderd, waardoor het appartementencomplex nu echt goed zichtbaar is. Wat wordt het mooi! Ben jij ook al benieuwd naar het eindresultaat..?

Update 15.02.2023

Het is alweer even geleden dat we een update hebben gegeven over het project aan de Medelsestraat in Tiel… Daarom laten we je hierbij graag zien dat het metselwerk inmiddels helemaal gereed is.

Benieuwd naar dit leuke appartementencomplex zonder steigers? Houd onze socials dan goed in de gaten!

Update 23.11.2022

Steigers plaatsen, isoleren… en metselen maar!

We zijn trots dat we in opdracht van Bouwbedrijf Van Dillen al deze werkzaamheden mogen uitvoeren. Het project, gelegen aan de Medelsestraat in Tiel, bestaat uit 12 nieuwbouw appartementen.

Benieuwd naar de voortgang van dit project? Houd onze socials dan goed in de gaten!

Update 14.10.2022


MEER PROJECTEN