Eco Chips

Eco Chips

Eco Chips

EcoChips is een zeer effectieve oplossing voor vocht in de kruipruimte.
EcoChips® zijn stevig gevormde polysterene isolatiechips, mede hierdoor zijn ze een kwalitatief hoogwaardige product. De kruipruimte blijft na het aanbrengen van de isolatie nog steeds toegankelijk.

Vocht uit de grond verdampt en wordt opgenomen in de lucht in de kruipruimte. De lucht stijgt op en komt in contact met de onderkant van de begane grondvloer. Op dat moment condenseert het vocht tegen de vloer. Het resultaat: een (on)zichtbare vochtige/natte vloer, waardoor muffe lucht kan ontstaan, balken kunnen verrotten, leidingen kunnen roesten; een omgeving waarin huismijt en schimmels goed groeien. Herkent u bovenstaande problemen? Dan kan isolatie met EcoChips® uitkomst brengen.

eco chips informatie

Specificaties

Productinformatie Eco Chips:

EcoChips® vormen een dampdichte laag, waardoor het vocht in de kruipruimte niet meer tegen de begane grondvloer condenseert. Door er voor te zorgen dat het gelijkmatig over de gehele bodem wordt verspreid wordt het condenspunt verlegd. De onderkant van de vloer is niet meer het condenspunt, maar het vocht verdwijnt onder de EcoChips en richt geen schade meer aan.

Per vierkante meter woon- of werkoppervlakte kunt u al snel 3-6 kubieke meter gas per jaar besparen. Als u vloerverwarming heeft dan bespaart u zelfs meer.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist