Spouwmuur isolatie

spouwmuurisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie in de omgeving van Utrecht

Laat uw huis of bedrijf voorzien van spouwmuurisolatie door Vink Groep in Culemborg, in de omgeving van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Isolatie draagt direct bij aan het verlagen van uw stookkosten, geeft een aangenamer gevoel en zorgt ook nog eens voor een beter milieu. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatie aangebracht in de open ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur, ook wel de spouw genoemd. Spouwmuurisolatie houdt de warmte vast en beschermt u tegen kou, tocht en vocht van buitenaf. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in de omgeving van Gorinchem, Tiel en Utrecht is snel en eenvoudig gedaan. Al binnen een dag is de isolatie in de gehele spouwmuur aangebracht. Het uiterlijk van de woning of het gebouw blijft gehouden. Wacht niet langer met het aanpakken van dit probleem. U heeft al heel snel de kosten terug verdiend en na loop van tijd houdt u er geld aan over!

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Aanbrengen

Hoe wordt de spouwmuurisolatie aangebracht?

Uiteindelijk brengen onze mensen nieuwe voegen aan, zodat uw gevel weer helemaal in de oude stijl hersteld is. Wij letten er natuurlijk op dat dit helemaal in de originele kleuren en stenen is. Het voegwerk zorgt ervoor dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan. Naast uw spouwmuur, kunt u ook bodemisolatie van Vink Groep laten plaatsen.

Spouwmuur isolatie producten

Laat nu uw spouwmuurisolatie plaatsen

Laat uw spouwmuurisolatie door Vink Groep in Culemborg verzorgen, op rijafstand van Utrecht, Tiel en Gorinchem en u bent verzekerd van vakmanschap. Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs door te bellen naar 031-345476611. Wij komen bij u langs voor deskundig advies over het isoleren van uw spouwmuur. Kijk voor meer informatie over onze specialisme op onze website. Bent u benieuwd naar eerder behaalde resultaten? Bekijk dan onze voltooide projecten

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Het Torbo System

Stralen van uw muur of gevel

Als chemisch reinigen niet mogelijk is, omdat de gevel te erg vervuild is, kunt u kiezen voor stralen.

Bij stralen wordt gebruik gemaakt van lucht en water waaraan een korrelvormige stof is toegevoegd, zoals gemalen kalksteen, olivinezand of staalgrit. Dit stof werkt als schuurpapier en schuurt als het ware het vuil van de gevel.

VGC werkt volgens het milieu- en gevelvriendelijke Torbo-systeem. Als u dit systeem vergelijkt met andere straalsystemen, geeft het Torbo-systeem 60% minder afval en stof. Dit spaart niet alleen het milieu, maar levert ook minder overlast voor uzelf en uw omgeving.

Met het Torbo-systeem kunnen we de hoeveelheid water, zand en druk precies instellen. Zo kunnen we elke willekeurige ondergrond reinigen zonder de gevel en het voegwerk onnodig te beschadigen.