Impregneren

impregneren

Laat uw muur impregneren door dé specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw muur vakkundig kan impregneren, zodat uw pand in Gorinchem, Tiel, Utrecht of elders weer jaren mooi blijft? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. Wij hebben verschillende specialismen op het gebied van isolatie, onderhoud, reparatie en reiniging. Door de waterafstotende vloeistof die in de stenen trekt, ontstaat er een waterafstotende laag. Dit houdt het vocht, dat normaal in de gevel trekt, tegen. Vocht in de gevel kan zorgen voor onder andere schimmeloverlast, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, verminderde isolatiewaarde, algen- en mosvorming. Het is dus van groot belang om uw gevel in Gorinchem, Tiel of Utrecht te laten impregneren. Dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Ook als wij uw gevel hebben gereinigd, raden wij aan uw gevel door ons te laten hydrofoberen.
hydrofoberen

hydrofoberen

Uw muur laten impregneren door een specialist werkt zo

Als u de gevel of muur laat impregneren door ons bedrijf, gevestigd in Culemborg, niet ver van Gorinchem, Tiel en Utrecht, is uw gevel beschermd tegen doorslaand vocht en vervuiling. Vuil dat bijvoorbeeld in de neerslag zit, heeft minder kans om zich te hechten. Mocht de gevel daarna vuil worden, dan is de gevel in bijvoorbeeld Tiel, Utrecht of Gorinchem na het impregneren eenvoudig te reinigen. Let op: het heeft alleen zin om uw gevel te hydrofoberen als deze in goede staat verkeert. Wij zullen dan ook eerst controleren of uw voegwerk nog in orde is. Zo nodig zullen we de beschadigde voegen vervangen en het overige voegwerk reinigen, voordat we de gevel hydrofoberen. Ook voor ander onderhoud als betonreparatie of werkzaamheden in de steigerbouw kunt u bij ons terecht.

Laat uw muur nu impregneren

Laat nu uw muur impregneren door Vink Groep Culemborg, nabij Gorinchem, Utrecht en Tiel, en profiteer van ultiem vakmanschap van de beste kwaliteit. Maak een afspraak voor deskundig advies van één van onze adviseurs door te bellen naar 0345-476611. Wij komen dan bij u langs voor advies op maat. Vele duizenden klanten gingen u voor met eerder voltooide projecten. Het impregneren van uw muur doen wij niet alleen in de omgeving van Tiel, Utrecht en Gorinchem, maar in heel Midden-Nederland.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist