Impregneren

impregneren

Uw muur impregneren in regio Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw muur vakkundig kan impregneren, zodat uw pand in Gorinchem, Tiel, Utrecht of elders weer jaren mooi blijft? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. Als u de gevel of muur laat impregneren door ons bedrijf is uw gevel beschermd tegen doorslaand vocht en vervuiling.

hydrofoberen

hydrofoberen

Wij gebruiken waterafstotende vloeistof om uw muur te impregneren

Door de waterafstotende vloeistof die in de stenen trekt, ontstaat er een waterafstotende laag. Dit houdt het vocht, dat normaal in de gevel trekt, tegen. Vocht in de gevel kan zorgen voor onder andere:

  • Schimmeloverlast,
  • Witte vlekken door zoutuitslag
  • Vorstschade
  • Verminderde isolatiewaarde
  • Algen- en mosvorming

 

Het is dus van groot belang om uw gevel te laten impregneren. Dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Ook als wij uw gevel hebben gereinigd, raden wij aan uw gevel door ons te laten hydrofoberen.

Uw muur laten impregneren door een specialist werkt zo

Vuil dat bijvoorbeeld in de neerslag zit, heeft minder kans om zich te hechten. Mocht de gevel daarna vuil worden, dan is de gevel na het impregneren eenvoudig te reinigen. Let op: het heeft alleen zin om uw gevel te hydrofoberen als deze in goede staat verkeert. Wij zullen dan ook eerst controleren of uw voegwerk nog in orde is. Zo nodig zullen we de beschadigde voegen vervangen, eventueel metselwerk herstellen en het overige voegwerk reinigen, voordat we de gevel hydrofoberen. Ook voor ander onderhoud, zoals als hoogwaardige betonreparatie kunt u bij ons terecht.

Laat uw muur nu impregneren

Laat nu uw muur impregneren door ons gevelwerkbedrijf en profiteer van ultiem vakmanschap van de beste kwaliteit. Maak een afspraak voor deskundig advies van één van onze adviseurs door te bellen naar 0345-476611. Wij komen dan bij u langs voor advies op maat. Bekijk onze eerder voltooide projecten om een impressie te krijgen van onze mogelijkheden.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist