Isolatie Parels

isolatieparels

Ecoparels Triple Plus (SPOUW)

Zorgen voor een hoge besparing van het energieverbruik en een lagere energiefactuur.
Bij isoleren met Ecoparels Triple Plus (geëxpandeerd polystyreen) wordt de spouw, de holle ruimte tussen twee muren, met speciale apparaten vol geblazen met kleine bolletjes vermengd met lijm.

VIC werkt met Ecoparels Triple Plus spouwmuurisolatie, dit isolatiemateriaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het isoleren met Parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. Ecoparels Triple Plus zijn bestand tegen rot en aantasting van schimmels. Dit isolatiemateriaal is een goed alternatief met een hoge isolatiewaarde, als bijvoorbeeld je spouwmuur te smal is voor een andere soorten isolatiemateriaal. De isolatie parels hebben een Lambda waarde van 0,033 W/mK bij een spouwdikte van 6 cm een Rc- waarde van 1.69 m²K/W volgens NTA 8800.

EPS bestaat voor een groot deel uit lucht en daarnaast polystyreen. Daardoor zijn deze EPS-parels licht van gewicht en bijzonder geschikt voor isolatie. Omdat EPS niet gevoelig is voor vocht heeft het materiaal zeer goede hygiënische eigenschappen. Spouwmuurisolatie met EPS-parels is een effectieve en eenvoudige manier van isoleren.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Voordelen

Voordelen Ecoparels Triple Plus:

Met Ecoparels Triple Plus hoeft u geen vrees te hebben voor schade aan het interieur van de woning door een binnenlopend product langs kaders van deuren en ramen. Er is geen uitzetting van de muren of kaders, veroorzaakt geen spatschade en geen vrijgave van giftige stoffen.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist