Isolatie Parels

isolatieparels

Laat isolatieparels Triple Plus in uw spouw plaatsen

Met isolatieparels zorgen we voor een flinke besparing van het energieverbruik en een lagere energiefactuur. Bij isoleren met Ecoparels Triple Plus (EPS-parels) van geëxpandeerd polystyreen wordt de spouw, de holle ruimte tussen twee muren, met speciale apparaten vol geblazen met kleine bolletjes vermengd met lijm. Dit zijn de isolatieparels.

Kies voor isolatieparels met een hoge isolatiewaarde

Vink Groep Culemborg werkt met Ecoparels Triple Plus spouwmuurisolatie. Dit isolatiemateriaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het isoleren met Parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. Ecoparels Triple Plus zijn bestand tegen rot en aantasting van schimmels. Dit isolatiemateriaal is verder een goed alternatief met een hoge isolatiewaarde, als bijvoorbeeld uw spouwmuur te smal is voor een andere soorten isolatiemateriaal. De isolatieparels hebben een Lambda-waarde van 0,033 W/mK bij een spouwdikte van 6 centimeter een Rc- waarde van 1.69 m² K/W volgens NTA 8800.

Profiteer van goede hygiënische eigenschappen

EPS-parels voor de isolatie bestaat voor een groot deel uit lucht en daarnaast polystyreen. Daardoor zijn deze EPS-parels licht van gewicht en bijzonder geschikt voor isolatie. Omdat EPS-parels niet gevoelig zijn voor vocht heeft het materiaal zeer goede hygiënische eigenschappen. Spouwmuurisolatie met EPS-parels is een effectieve en eenvoudige manier van isoleren.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Voordelen

De voordelen van ecoparels Triple Plus

Isolatie met EPS-parels van uw woning of bedrijfspand biedt u diverse voordelen. Het mooie is: wij plaatsen deze isolatieparels in de hele regio Midden-Nederland. Wij zetten de verdere voordelen van EPS-parels voor isolatie graag voor u op een rijtje:

Met Ecoparels Triple Plus hoeft u geen vrees te hebben voor schade aan het interieur van de woning door een binnenlopend product langs kaders van deuren en ramen. Bij gebruik van deze isolatieparels is geen uitzetting van de muren of kaders, veroorzaakt geen spatschade en geen vrijgave van giftige stoffen.

Vraag naar alle mogelijkheden

Bij Vink Groep bieden we diverse mogelijkheden om uw woning te isoleren. Dit biedt ook mogelijkheden voor het isoleren van specifieke ruimtes in uw woning of bedrijfspand, zoals de kruipruimte. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het opvragen van een offerte. U bereikt ons door te bellen naar 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist