Krimpfolie

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
krimpfolie

Krimpfolie

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat in de steigerbouw werkt met krimpfolie en dit kan monteren? Dan biedt Vink Groep Culemborg precies wat u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met krimpfolie in de steigerbouw. Wij leveren en monteren krimpfolie voor alle soorten constructies. Wij kunnen onze steigers leveren inclusief krimpfolie, zodat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt! Zoek u een specialist voor het monteren van met krimpfolie? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

STEIGERBOUW MET KRIMPFOLIE DOOR EEN SPECIALIST

Krimpfolie is een kunststof folie die door middel van verhitting inkrimpt, waarmee bijvoorbeeld steigers en kapconstructies kunnen worden ingepakt. Het inpakken van bijvoorbeeld steigerconstructies met krimpfolie zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt. Krimpfolie is geschikt om water- stof- en winddichte afdichtingen rondom de steigers en andere objecten te verkrijgen. Of het nu om onverwachte weersomstandigheden gaat of om milieubelastende werkzaamheden die verwantwoord uitgevoerd moeten worden: alle problemen die bestonden met traditionele zeilen en folies zijn opgelost met het krimpfoliesysteem.

 

vink-groep-steiger-krimpfolie
eigenschappen krimpfolie

mogelijkheden

Voordelen van steigerbouw met krimpfolie

Montage

Aanbrengen van krimpfolie in de steigerbouw

Met behulp van een gasbrander wordt de krimpfolie verhit, waarna het aan elkaar smelt en we het kunnen monteren. Na afkoeling ontstaat een zeer sterk geheel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Krimpfolie is gemakkelijk aan te brengen, eenvoudig te verwijderen en goed afbreekbaar. In de meeste gevallen pakken onze monteurs een object binnen een dag in. Na gebruik kan de folie eenvoudig weggesneden worden en bij het gescheiden afval worden ingeleverd. De folie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het betreft een zeer sterke folie, de folie zal pas breken bij een gelijkmatige belasting van 450 kg per strekkende meter.

Wij maken uitsluitend gebruik van brandvertragende hoogwaardige folie in verschillende kwaliteiten. Het voordeel van brandvertragende, ofwel niet vlamonderhoudende folie, is dat deze folie alleen smelt, maar niet in brand vliegt. Dit komt de veiligheid van mens en materiaal ten goede. Brandvertragende folie is dus uitermate geschikt voor evenementen of projecten waar absoluut geen risico’s genomen mogen worden. Ook het sealen van krimpfolie behoort tot onze mogelijkheden.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

krimpfolie

Krimpfolie

Zoekt u een vakkundig bedrijf in regio Gorinchem, Utrecht en Tiel, dat in de steigerbouw werkt met krimpfolie en dit kan monteren? Dan biedt Vink Groep precies wat u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met krimpfolie in de steigerbouw. Wij leveren en monteren krimpfolie voor alle soorten constructies. Wij kunnen onze steigers leveren inclusief krimpfolie, zodat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt! Zoek u een specialist in de buurt van Tiel, Gorinchem en Utrecht voor het monteren van met krimpfolie? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.