Regenkappen

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11

Met het (laten) plaatsen van regenkappen bij uw steigerconstructie zorgt u ervoor dat de werklieden bij uw project droog hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Bij Vink Groep Culemborg staat ons team klaar om uw steiger te voorzien van deze kappen of zelfs de gehele steiger te plaatsen. Zo heeft uw renovatie of project gegarandeerd een goede start.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Met regenkappen voorkomt u natte voeten op de steiger

Of u er nu voor kiest om onze vakmensen in te schakelen voor de gehele plaatsing van uw renovatiesteiger of enkel het monteren van regenkappen; ze voeren hun werkzaamheden uit met grote focus op veiligheid. Deze kappen zorgen ervoor dat het werk aan de gevel niet onderbroken hoeft te worden wegens veranderende weersomstandigheden, zoals regen of sneeuw. Dat is wel zo handig in een land als Nederland. Wij plaatsen regenkappen in de gehele regio Midden-Nederland om uw werklieden van een droge werkplaats te voorzien.

Spouwmuur isolatie producten

Kies voor de juiste afscherming van uw steiger

Het plaatsen van regenkappen is een goed alternatief wanneer u niet wilt gaan voor volledig inpakken van een steiger. Hiermee biedt u toch de bescherming tegen weer en wind, maar is het mogelijk om dit enkel op bepaalde gedeeltes van de steiger toe te passen. Informeer naar de mogelijkheden van ons gevelbedrijf door te bellen naar 0345-476611 of ons contactformulier in te vullen.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw