Steiger inpakken

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
WhatsApp Image 2021-02-23 at 18.56.36

Door een steiger vakkundig te laten inpakken of insealen, beschermt u de werkzaamheden tegen invloeden van buitenaf. Bij Vink Groep Culemborg hebben wij alle expertise in huis om de bij u geplaatste steiger te voorzien van een goede beschermingslaag. Zo kunnen uw werklieden in veel verschillende weersomstandigheden door blijven werken.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Een steiger inpakken kan op verschillende manieren

Wanneer u ons inschakelt voor het inpakken of insealen van een steiger, heeft u een keuze in de manier waarop deze wordt ingepakt. U heeft tevens de mogelijkheid ons te betrekken bij het gehele proces van de steigerbouw. Zoekt u een relatief eenvoudige manier om uw project te beschermen van regen en wind? Kiest u dan voor onze steigernetten. Deze worden tevens gebruikt om de veiligheid ten aanzien van vallende materialen te garanderen. Wilt u een 100% water-, wind- en stofdichte omgeving creëren door het inpakken van een steiger? Kies dan voor het insealen van de steiger met hoogwaardige krimpfolie. Zoekt u slechts een oplossing voor een bepaald gedeelte van uw steiger? Dan is het ook mogelijk bij ons om regenkappen te bestellen. Deze plaatst u op een specifiek gedeelte van de steiger zodat de werklieden droog kunnen werken.

Spouwmuur isolatie producten

Zorg voor een afgeschermde werkomgeving

Met het inpakken/insealen van een steiger, op welke manier dan ook, zorgt u ervoor dat de steiger is afgeschermd en de werkomgeving daarmee beschermd is van invloeden van buitenaf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons gevelbedrijf of wilt u meer informatie over het inpakken/insealen van een steiger? Neem contact met ons op via 0345-476611 en wij helpen u graag verder.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw