Betonreparatie

beton reparatie

Beton repareren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beton kan repareren? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van onder andere isolatie, gevelwerken en steigerbouw in geheel Midden-Nederland. Zoekt u vakmensen voor reparatie van beton in Gorinchem? Dan staan wij tijdig voor u klaar om ergere schade te voorkomen.

Laat beton vakkundig repareren bij schade

Ondanks dat beton een hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid heeft, kan er altijd schade ontstaan. Vink Groep Culemborg helpt u graag om deze problemen op te lossen. Schade aan beton kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vorstschade, roesten van de wapening, een te grote belasting en ontwerp- of uitvoeringsfouten. De schade die hierdoor aan het beton kan ontstaan, heeft vaak grote gevolgen voor zowel de constructie als het wonen en werken in en rond de constructie. Voor deze reparatie van uw beton kunt u altijd terecht bij ons constructiebedrijf.

betonschade soorten

REPARATIE

Beton repareren bij betonschade

Beschadiging van het beton kan behoorlijke gevolgen hebben voor de structuur van het gebouw. Als de structuur van uw huis of kantoorpand is aangetast, komt namelijk ook uw veiligheid in het geding. Daarnaast zien beschadigingen aan het beton er natuurlijk niet fraai uit. Er zijn diverse soorten betonschades:

  • Afgebrokkelde stukken beton
  • Scheuren in het beton
  • Zichtbare bewapening
  • Roodbruine, donkere vlekken
  • Roestplekken rondom de bewapening van het beton

 

Schade aan het beton kan in verschillende vormen voorkomen. Laat daarom uw betonreparatie door ons uitvoeren. Van grote betonschades tot kleine betonschades: er zijn meerdere werkwijzen voor de reparatie van uw beton door onze specialisten. Beschadigingen zoals scheuren, grindnesten en afgesprongen schollen beton zijn meestal handmatig te herstellen. Met onze mogelijkheden tot steigerbouw, werken wij ook op grotere hoogtes.

Beton Rot Reparatie

Reparatie van beton

Wij repareren het beschadigde beton als volgt:

  • De losliggende delen beton worden weggehakt
  • De vrijgekomen wapening word behandeld
  • De betonreparatiemortel wordt aangebracht
  • Het geheel wordt glad afgewerkt

Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw betonwerk weer in topconditie verkeert.

Laat nu uw beton repareren

Laat nu uw beton repareren door Vink Groep Culemborg en kies voor een optimale reparatie van uw beton. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345-476611. Naast reparatie van beton, kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor diensten, zoals hoogwaardige gevelrenovatie..

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist