Betonreparatie

beton reparatie

Betonreparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beton kan repareren? Dan kunt u bij Vink Groep in Culemborg terecht. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden omtrent inhouden, reparatie, isolatie en reiniging. Bij betonschade kan de gehele constructie verzwakken: dit ziet er niet fraai uit. Ondanks dat beton een hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid heeft, kan er altijd schade ontstaan. VBC Betonreparaties kan u helpen om deze problemen op te lossen. Schade aan beton kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vorstschade, roesten van de wapening, een te grote belasting en ontwerp- of uitvoeringsfouten. De schade die hierdoor aan het beton kan ontstaan, heeft vaak grote gevolgen voor zowel de constructie als het wonen en werken in en rond de constructie.

Beton repareren bij betonschade

Beschadiging van het beton kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor de structuur van het gebouw. Als de structuur van uw huis of kantoorpand is aangetast, komt namelijk ook uw veiligheid in het geding. Daarnaast zien beschadigingen aan het beton er natuurlijk ook niet fraai uit.

betonschade soorten

REPARATIE

Soorten betonschades:

Schade aan het beton kan in verschillende vormen voorkomen. Laat daarom uw beton reparatie door ons bedrijf in Culemborg, vlakbij Gorinchem uitvoeren. Van grote betonschades tot kleine betonschades: er zijn meerdere werkwijzen om deze problemen op te lossen. Er kunnen kleine beschadigingen aan het beton voorkomen, zoals scheuren, grindnesten en afgesprongen schollen beton. Deze beschadigingen zijn meestal handmatig te herstellen. Als er echt grote beschadigingen aan het beton zijn, zoals bijvoorbeeld scheuren, is het bijna altijd nodig om dit door middel van machines op te lossen.

Beton reparatie in en nabij Gorinchem

Wij repareren het beschadigde beton door middel van injecteren en reparatie met behulp van spuitbeton. De kleine beschadigingen kunnen handmatig hersteld worden; er wordt in dit geval cement over de beschadiging gesmeerd. Bij de grotere beschadigingen worden er injectietechnieken gebruikt of wordt er gebruikgemaakt van spuitbeton. De materialen die vaak gebruikt worden, lopen uiteen van epoxy gebonden mortels, tot PCC (Polymeer Gemodificeerde Cementmortel) en cementgebonden mortels. Deze materialen kunnen meestal in de juiste kleur worden aangebracht, zodat het aangezicht van het pand gehandhaafd blijft.

Beton Rot Reparatie

Wij behandelen en repareren de roestende bewapening in betonconstructies

Betonrot is schade aan het beton die alleen voorkomt wanneer er metalen elementen, zoals wapeningsstaal, in het beton aanwezig zijn. VBC Betonreparaties kan u helpen om deze problemen op te lossen.

Het roesten van dit metaal zorgt ervoor dat er een roest laag ontstaat rondom het metaal. Als het roest uitzet, wordt er druk uitgeoefend op het beton; hierdoor zal uiteindelijk het beton barsten. Als betonrot eenmaal de wapening van het beton heeft aangetast, heeft dit schadelijke gevolgen voor het desbetreffende betonelement. Als er één betonelement is aangetast, heeft dit gevolgen voor de gehele betonconstructie; de gehele constructie verzwakt namelijk al bij één zwakke schakel. Om verdere aantasting van de constructie tegen te gaan, is het van belang om betonrot snel te laten repareren.

Laat nu uw beton repareren

Laat nu uw beton repareren door Vink Groep in Culemborg, nabij Gorinchem en kies voor een optimale reparatie van uw beton. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 031-345476611. Naast reparatie van beton, muren en gevels, kunt u ons bedrijf nabij Gorinchem ook inschakelen voor diensten omtrent impregneren. Zo houdt u uw gevel vrij van water.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist