Betonreparatie

beton reparatie

Beton repareren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beton kan repareren? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden zoals isolatie, onderhoud, reparatie en reiniging en wij doen dit onder andere in regio Gorinchem. Wij werken overigens in geheel Midden-Nederland. Bij betonschade kan de gehele constructie verzwakken. Dit dient tijdig hersteld te worden om erger te voorkomen.

Laat beton vakkundig repareren bij schade

Ondanks dat beton een hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid heeft, kan er altijd schade ontstaan. Vink Groep Culemborg helpt u graag om deze problemen op te lossen. Schade aan beton kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vorstschade, roesten van de wapening, een te grote belasting en ontwerp- of uitvoeringsfouten. De schade die hierdoor aan het beton kan ontstaan, heeft vaak grote gevolgen voor zowel de constructie als het wonen en werken in en rond de constructie. Voor deze reparatie van uw beton kunt u in en om Gorinchem altijd terecht bij Vink Groep.

betonschade soorten

REPARATIE

Beton repareren bij betonschade

Beschadiging van het beton kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor de structuur van het gebouw. Als de structuur van uw huis of kantoorpand is aangetast, komt namelijk ook uw veiligheid in het geding. Daarnaast zien beschadigingen aan het beton er natuurlijk ook niet fraai uit.

Reparatie

Er zijn diverse soorten betonschades:

  • Afgebrokkelde stukken beton
  • Scheuren in het beton
  • Zichtbare bewapening
  • Roodbruine, donkere vlekken
  • Roestplekken rondom de bewapening van het beton

Schade aan het beton kan in verschillende vormen voorkomen. Laat daarom uw beton reparatie door ons constructiebedrijf nabij Gorinchem uitvoeren. Van grote betonschades tot kleine betonschades: er zijn meerdere werkwijzen voor de reparatie van uw beton door onze specialisten nabij Gorinchem. Er kunnen beschadigingen aan het beton voorkomen, zoals scheuren, grindnesten en afgesprongen schollen beton. Deze beschadigingen zijn meestal handmatig te herstellen.

Beton Rot Reparatie

Beton reparatie

Wij repareren het beschadigde beton. Dit doen wij als volgt:

  • De losliggende delen beton worden weggehakt
  • De vrijgekomen wapening word behandeld
  • De betonreparatiemortel wordt aangebracht
  • Het geheel wordt glad afgewerkt

Laat nu uw beton repareren

Laat nu uw beton repareren door Vink Groep Culemborg, nabij Gorinchem, en kies voor een optimale reparatie van  uw beton. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345-476611. Naast reparatie van beton, kunt u ons bedrijf in regio Gorinchem ook inschakelen voor diensten zoals gevelrenovatie.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist