Steigerbouw

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
steigers

Steigerbouw

Wij bouwen een steiger op maat die uw werkplek veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw!

Vink Steigerbouw Culemborg bouwt steigers door heel het land, van particulieren tot bedrijven. Wij zorgen voor de beste materialen en de veiligste steigers en staan open voor alle uitdagingen op het gebied van steigerbouw. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige aanpak om u te helpen bij alle vormen van steigerbouw.

Wij streven ernaar uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na instemming zullen wij met u een duidelijke planning maken die aansluit bij uw wensen en past bij uw project. Wij overleggen elke stap met u zodat u geen omkijken meer heeft op het gebied van een veilige steiger en een goede werkplek!

steigerbouw de bouw

opbouwen

De bouw

Zodra de planning gereed is zullen de werkzaamheden starten.
Wij zijn in het bezit van eigen transport om het steigermateriaal op locatie te krijgen, hier heeft u geen omkijken naar. Ons professionele personeel monteert de steigers op locatie en zullen uw steiger tot in de puntjes verzorgen. Wij werken alleen met goed en gecertificeerd personeel.

Vanuit onze centrale loods in Culemborg kunnen wij in heel Nederland steigers plaatsen. In onze loods worden alle materialen beheert en verzorgt zodat u alleen het beste van het beste krijgt. Wij hebben alleen steigermateriaal van de allerbeste kwaliteit omdat veiligheid voorop staat.

Nazorg
Onze zorg stopt niet bij het demonteren van de steiger. Wij willen graag een lange en duurzame relatie met onze zakelijke en private klanten. Wij zullen u na het uitvoeren van de werkzaamheden contacteren om met u het project door te nemen en waar nodig uw adviespunten meenemen in het verder verbeteren van onze service!

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist