SupaFil Cavity wall

supa fil

Supafil-isolatie

Supafil-isolatie behaalt de hoogste isolatiewaarde door het gebruik van minerale wol.
Isolatie met Supafil is een zeer effectieve en rendabele na-isolatie voor een bestaande woning. De kosten per m² voor Supafil-isolatie zijn daarnaast relatief laag. De energiebesparing per m² spouwmuur is behoorlijk (tot 20-25% van het energieverbruik). Daarnaast zorgt een goede isolatie met Supafil voor meer wooncomfort.

Spouwmuurisolatie met 10 jaar KOMO-kwaliteitsgarantie: Supafil isolatie

Bij spouwmuurisolatie met Supafil wordt de lege spouwruimte tussen de binnen- en de buitenmuur, de spouw, vol geblazen met blaaswol. Supafil-isolatie is een glaswolproduct van Knauf Insulation met een zeer hoge isolatiewaarde. Supafil gaat levenslang mee. Toch is het na-isoleren van spouwmuren vakwerk dat enkel uitgevoerd dient te worden door een erkend specialist. Supafil-isolatie wordt door VIC aangebracht onder KOMO-procescertificaat. Dit betekent voor u dat u altijd bent verzekerd van een hoogwaardige isolatie die op de juiste manier is aangebracht.

vink-isolatie-supafil-cavity-xl

Kenmerken

De voordelen van isolatie met Supafil

Isolatie van Supafil is een duurzaam product, met 70% gerecycled glas. Dit is een onbrandbaar product, met Euro-brandklasse A1. Het product is verder waterafstotend en wordt zo goed als mogelijk stofvrij verwerkt. Bij regen zal alleen de buitenmuur nat worden. Het vocht zal niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. Dat betekent dat de isolatie in de spouwmuur niet nat kan worden. Dit materiaal heeft diverse voordelen:

De professionals van ons isolatiebedrijf leveren daarnaast de beste service bij het aanbrengen van deze isolatie.

Schakel onze professionele installateurs in

Met Supafil-isolatie verhoog je het wooncomfort en breng je jouw energierekening omlaag. Uw woning krijgt een hoger energielabel en de huiswaarde stijgt. Supafil-isolatie wordt aangebracht door onze professionele installateurs. Maak een afspraak met hen door contact met hen op te nemen via 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist