SupaFil Cavity wall

supa fil

SupaFil

Supafil isolatie behaalt de hoogste isolatiewaarde op het gebied van minerale wol.
Isolatie met Supafil is een zeer effectieve en rendabele na- isolatie voor een bestaande woning. De kosten per m² voor Supafil spouwmuurisolatie zijn relatief laag.

De besparing per m² spouwmuur is erg groot (tot 20-25% van het energieverbruik). Daarnaast zorgt een goede spouwmuurisolatie met Supafil voor meer wooncomfort.

Spouwmuurisolatie met 10- jaar KOMO- kwaliteitsgarantie
Bij spouwmuurisolatie met Supafil wordt de lege spouwruimte tussen de binnen- en de buitenmuur, de spouw, vol geblazen met blaaswol. Supafil spouwmuurisolatie is een glaswolproduct van Knauf Insulation met een zeer hoge isolatiewaarde. Supafil gaat levenslang mee. Toch is het na-isoleren van spouwmuren vakwerk dat enkel uitgevoerd dient te worden door een erkend specialist. Supafil spouwmuurisolatie wordt door VIC aangebracht onder KOMO-procescertificaat. Dit betekent voor u dat u altijd bent verzekerd van een hoogwaardig spouwmuurisolatie dat op de juiste manier is aangebracht.

vink-isolatie-supafil-cavity-xl

Kenmerken

Voordelen SupaFil:

Met Supafil isolatie verhoog je het wooncomfort en breng je jouw energierekening omlaag. Je woning krijgt een hoger energielabel en de huiswaarde stijgt. Supafil isolatie wordt aangebracht door onze professionele installateurs.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist