Supa Fil

supa fil

SupaFil

Supafil isolatie behaalt de hoogste isolatiewaarde op het gebied van minerale wol.
Isolatie met Supafil is een zeer effectieve en rendabele na- isolatie voor een bestaande woning. De kosten per m2 voor Supafil spouwmuurisolatie zijn relatief laag.

De besparing per m2 spouwmuur is erg groot (tot 25% van het energieverbruik). Daarnaast zorgt een goede spouwmuurisolatie met Supafil voor meer wooncomfort.

Spouwmuurisolatie met 10- jaar KOMO- kwaliteitsgarantie
Bij spouwmuurisolatie met SUPAFIL wordt de lege spouwruimte tussen de binnen- en de buitenmuur, de spouw, vol geblazen met blaaswol. SUPAFIL spouwmuurisolatie is een glaswolproduct van Knauf Insulation met een zeer hoge isolatiewaarde. SUPAFIL gaat levenslang mee. Toch is het na-isoleren van spouwmuren vakwerk dat enkel uitgevoerd dient te worden door een erkend specialist. SUPAFIL spouwmuurisolatie wordt door VIC aangebracht onder KOMO-procescertificaat. Dit betekent voor u dat u altijd bent verzekerd van een hoogwaardig spouwmuurisolatie dat op de juiste manier is aangebracht.

spouwmuurisolatie

Kenmerken

Voordelen SupaFil:

Met Supafil isolatie bespaar je tot wel 26% op je energierekening. Je woning krijgt een hoger energielabel en de huiswaarde stijgt. Supafil isolatie wordt aangebracht door onze professionele installateurs.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist