Stofvrij werken

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
vink-isoleren-Van-Dillen-Zn-Woontorens-Nieuwegein-2013

U mag van de professionals van Vink Groep Culemborg verwachten dat zij stofvrij werken, in zoverre dat mogelijk is. Bij het werken met materialen zoals beton en steen, komt altijd stof vrij. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn en moeten daardoor zo snel mogelijk afgevoerd worden. Om gezondheidsrisico’s te beperken, streven onze vakmensen ernaar om stofvrij te werken.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Wat houdt stofvrij werken in?

Concreet gezien betekent stofvrij werken dat het ronddwalen van de schadelijke stoffen bij de bewerking van materialen voorkomen wordt. Dit kan gerealiseerd worden met het gebruik van een stofzuiger of water. Bij onze werkzaamheden als gevel- en isolatiebedrijf is het gebruikelijk dat er veel met materialen gewerkt wordt die schadelijke stoffen vrijgeven. Met het gebruik van stofvrij gereedschap bij bijvoorbeeld het herstellen van metselwerk, verminderen onze vakmensen effectief de gezondheidsrisico’s die het verwerken van steen en beton met zich mee brengen.

 

Spouwmuur isolatie producten

Informeer naar onze werkwijze

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de werklieden die bij uw project betrokken zijn in een veilige werkomgeving aan de slag gaan en de juiste materialen hebben om stofvrij te werken? Kies dan voor Vink Groep Culemborg. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij bijvoorbeeld kruipruimte-isolatie. Neem hiervoor contact met ons op via 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw