Zolder isolatie

tussenvloer isolatie

Onder uw dak goede isolatie aanbrengen in Utrecht

Onder uw dak degelijke isolatie aanbrengen, bijvoorbeeld in uw woning in Utrecht, is met name in de winter aan te raden. Zoals de meeste mensen wel weten, stijgt warme lucht. Hiermee gaat ongemerkt veel warmte naar de zolder, waar u mogelijk niet aan heeft. Wanneer uw dak dan niet goed geïsoleerd is, ontsnapt deze warmte snel uit uw woning. Dit kan een groot stroom- en gasverbruik tot gevolg hebben. Kortom: als u dak-spouwisolatie of een andere vorm van isolatie onder uw dak laat aanbrengen, bespaart u mogelijk flink op de energiekosten en kiest u voor Vink Groep Culemborg.

tussenvloer timbreframe

Aanbrengen

De verschillende mogelijkheden voor uw dak als u isolatie wilt aanbrengen

Als u dak-spouwisolatie of platen voor isolatie onder uw dak wilt laten plaatsen, dan heeft u bij ons isolatiebedrijf verschillende mogelijkheden. Voor de isolatie van het dak wordt er een speciale houten frame constructie gemaakt waar de isolatie wordt ingeblazen. Er zijn verschillende opties voor de inhoud van dak-spouwisolatie:

 

Deze parels kunnen eenvoudig worden aangebracht in uw spouwmuur, vochtige kruipruimte of onder uw dak. Wilt u uw gehele zolder aanpakken? Dan raden wij het ook aan ons team in te schakelen voor kwalitatieve vloerisolatie.

Laat u goed adviseren voor dak-spouwisolatie

Heeft u het idee dat u in uw woning warmte verliest door uw dak, en er dus dak-spouwisolatie of een andere vorm van isolatie nodig is? Laat u dan goed adviseren om meer problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw dak optimaal geïsoleerd wordt met dak-spouwisolatie. Maak telefonisch een afspraak met een van onze medewerkers door te bellen naar 031-345476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist