Zolder isolatie

tussenvloer isolatie

ZOLDER isolatie

Heeft u een zolder die u niet als leefruimte gebruikt? Dan is het zeker aan te raden deze tussenvloer te isoleren. Ongemerkt verdwijnt er flink wat warmte naar uw zolder, waar u er niets aan heeft. Een ruimte die u enkel voor opslag gebruikt hoeft natuurlijk niet mee verwarmd te worden met de rest van de woning.

Uw woonkamer blijft hierdoor aangenaam warm en zal sneller op de gewenste temperatuur komen. Er verdwijnt minder warmte naar de bovengelegen verdieping. Dat scheelt in de stookkosten.

Houdt er wel rekening mee dat uw bovenverdieping nog koeler zal worden. De opwarming vanuit de onderliggende verdieping zal grotendeels verdwijnen, na het isoleren van de tussenvloer.

Om de kou van buiten tegen te houden is het ook mogelijk om hellende dak constructies te voorzien van isolatie. Hiervoor gebruiken wij speciaal ontwikkelde isolatiematerialen die in een houten frame constructie wordt geblazen.

tussenvloer timbreframe

Aanbrengen

Hoe wordt de ZOLDER geïsoleerd

Bij houten vloerconstructies zal er isolatiemateriaal worden aangebracht tussen de balken. Hier is vaak voldoende ruimte voor een dikke laag isolatie. Door op verschillende plekken gaten te boren in de vloer kan het isolatiemateriaal worden ingeblazen.

Voor de isolatie van het dak wordt er een speciale houten frame constructie gemaakt waar de isolatie wordt ingeblazen.

De voordelen van zolder isolatie op een rij:

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist