Kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

Zoekt u een bedrijf dat de kruipruimte isolatie in midden-Nederland vakkundig voor u kan uitvoeren? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. Wij helpen u bij tal van isolatieproblemen. Zo hebben wij ook een specialisme in het isoleren van uw zolder en dak, spouwmuur én kruipruimte. Wist u dat te veel vocht in de kruipruimte gezondheidsklachten kan veroorzaken? In 20% van de huizen in Nederland heeft men last van vocht. Te veel vocht in de kruipruimte kan met name klachten veroorzaken voor mensen met astma en reuma.

Het uitvoeren van kruipruimte isolatie

Vocht kan de oorzaak zijn van een muffe lucht in huis en trekt ongedierte aan, zoals muggen en pissebedden. Daarnaast gaat er ook tien tot vijftien procent van de warmte verloren via de vloer. Dit komt mede doordat de kruipruimte vroeger nooit werd geïsoleerd. Alleen daarom al is het van enorm belang dat u uw kruipruimte isolatie vakkundig laat uitvoeren door ons bedrijf uit Culemborg.

 

Isolatie-gevolgen-vochtige-kruipruimte-Vink-Groep

Gevolgen

De gevolgen van een vochtige kruipruimte:

De kruipruimte kan vergeleken worden met een spouwmuur: het doel is vocht af te voeren, zodat de binnenruimte droog blijft. Dit is het werk van een erkend en gespecialiseerd isolatiebedrijf. Wij helpen u graag! We hebben al de nodige jaren ervaring met het aanbrengen van kruipruimte isolatie, en wij doen dit in de hele regio rondom Tiel, Gorinchem en Utrecht. Ook voor huisisolatie of bodemisolatie kunt u bij ons terecht.

Kruipruimte isolatie producten

Laat nu uw kruipruimte isolatie plaatsen

Heeft u interesse om de isolatie uit te laten voeren door Vink Groep Culemborg,? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 031-345476611. Eén van onze adviseurs komt dan bij u langs voor deskundig advies. Een goed geïsoleerd huis is voordeliger, doordat u een lagere energierekening overhoudt. Laat daarom nu uw kruipruimte isoleren.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist