Kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie in Tiel

Zoekt u een bedrijf dat de kruipruimte isolatie in de omgeving van Tiel vakkundig voor u kan uitvoeren? Dan kunt u bij Vink Groep in Culemborg terecht. Wij helpen u bij tal van isolatieproblemen. Zo hebben wij ook een specialisme in het isoleren van uw zolder en dak, spouwmuur én kruipruimte. Ook als u kruipruimte isolatie in de omgeving van Utrecht en Gorinchem wilt realiseren, kunt u bij ons terecht. Wist u dat te veel vocht in de kruipruimte gezondheidsklachten kan veroorzaken? In 20% van de huizen in Nederland heeft men last van vocht. Te veel vocht in de kruipruimte met name klachten veroorzaken voor mensen met astma en reuma.

Het uitvoeren van kruipruimte isolatie in de omgeving van Tiel, Utrecht en Gorinchem

Vocht kan de oorzaak zijn van een muffe lucht in huis en van ongedierte, zoals muggen, pissebedden. Daarnaast gaat er ook 10 tot 15% van je warmte verloren via de vloer. Dit komt mede doordat de kruipruimte vroeger nooit werd geïsoleerd. Alleen daarom al is het van enorm belang dat u uw kruipruimte isolatie vakkundig laat uitvoeren door ons bedrijf uit Culemborg, op rijafstand van Utrecht, Tiel en Gorinchem.

 

Isolatie-gevolgen-vochtige-kruipruimte-Vink-Groep

Gevolgen

Gevolgen van een vochtige kruipruimte:

De kruipruimte kan vergeleken worden met een spouwmuur: het doel is vocht af te voeren, zodat de binnenruimte droog blijft. Dit is het werk van een erkend en gespecialiseerd isolatiebedrijf. Dus bent u bij VIC op het juiste adres. VIC heeft al de nodige jaren ervaring met aanbrengen van kruipruimte isolatie. Ook voor huisisolatie of bodemisolatie kunt u bij ons terecht.

Kruipruimte isolatie producten

Laat nu uw kruipruimte isolatie uitvoeren

Heeft u interesse om de kruipruimte isolatie uit te laten voeren door Vink Groep in Culemborg, op nog geen halfuur rijden van Tiel, Utrecht en Gorinchem? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 031-345476611. Eén van onze adviseurs komt dan bij u langs voor deskundig advies. Een goed geïsoleerd huis is voordeliger, doordat u een lagere energierekening overhoudt. Laat daarom nu uw kruipruimte isoleren.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist