Wij transporteren en Hijsen uw groot materieel of materialen moeiteloos naar de juiste bestemming!

wat wij doen

Transport van bouwmaterialen

Vink Groep Culemborg is specialist in het verzorgen van het transport van bouwmaterialen in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen die actief zijn in de bouw- en infrasector in regio Utrecht, vlak bij Tiel en Gorinchem. Hieronder valt ook autokraantransport. Wilt u een bedrijf inschakelen dat ervaring heeft met transport en logistiek als het gaat om bouwmaterialen, dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht, op rijafstand van Tiel, Gorinchem en Utrecht. Naast diensten omtrent transport, bieden wij ook hijswerk als dienstverlening aan. U kunt bij ons een vrachtauto met autokraan en machinist huren voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Vakkundig transport en logistiek van bouwmaterialen

Met een van onze drie grote wagens uit het transport hijsen, laden, lossen en monteren we zelf direct de bouwmaterialen voor u in de omgeving van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Twee van de drie wagens zijn voorzien van een autokraan. Onze derde wagen beschikt over een dieplader. Kortom: voor elke klus bieden wij een passende oplossing. Ook als u interesse heeft in steigerbouw met krimpfolie, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan zowel het transport als de levering van de producten. Het inpakken van bijvoorbeeld steigerconstructies met krimpfolie zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt. Bovendien is krimpfolie gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, is het kostenbesparend en vlamdovend, wat voor een extra veilige werksituatie zorgt. Ontdek zelf de mogelijkheden. 

Wat we hebben gedaan

0

Projecten Afgerond

0

Uren gewerkt

0

Tevreden klanten

groot-transport-vink-transport

De Vink Groep

Groot in transport en logistiek van bouwmaterialen

Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van speciaal en groot transport. Wij adviseren u over de materialen, regelen de ontheffing of vergunning en plannen de route. Vervolgens zekeren onze chauffeurs de lading en brengen zij deze veilig van A naar B. Daarnaast kunnen wij met onze diverse autolaadkranen de goederen laden of lossen en hijsen en deze eventueel direct monteren op locatie. Ook is het bij ons mogelijk om hoogwerkers te huren en deze op locatie te laten afleveren door één van onze trekkers met dieplader. Met deze hoogwerker kunt u al uw gevelwerken laten uitvoeren.

Regel nu uw transport van bouwmaterialen

Huur nu een van onze wagens voor transport en logistiek van uw bouwmaterialen van Vink Groep Culemborg, nabij Utrecht, Tiel en Gorinchem. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar 031-345476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vink-transport.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Wat wilt u bij ons huren?*

* Deze velden zijn vereist