Wij transporteren en Hijsen uw groot materieel of materialen moeiteloos naar de juiste bestemming!

wat wij doen

Transport van bouwmaterialen in en nabij Utrecht

Voor het transport van bouwmaterialen in de omgeving van Utrecht, Tiel en Gorinchem rekent u op ons. Het team van Vink Groep Culemborg is specialist in het verzorgen van het transport van bouwmaterialen in opdracht van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen die actief zijn in de bouw- en infrasector in Midden-Nederland. Hieronder valt ook autokraantransport. Wilt u een bedrijf inschakelen dat ervaring heeft met transport en logistiek als het gaat om bouwmaterialen? Denkt u dan zeker aan ons! Behalve diensten omtrent transport, bieden wij ook hijswerk als dienstverlening aan. U huurt bij ons een vrachtauto met autokraan en machinist, voor het uitvoeren van hijswerkzaamheden op locatie. Dankzij het goede transport en de logistiek van uw bouwmaterialen wordt uw project veel makkelijker.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Vakkundig transport en goede logistiek van bouwmaterialen

Met een van onze drie grote wagens hijsen, laden, lossen en monteren we zelf direct de bouwmaterialen voor u en zorgen we ook direct voor het transport. Twee van de drie wagens zijn voorzien van een autokraan. Onze derde wagen beschikt over een dieplader. Kortom: voor elke klus bieden wij een passende oplossing. Ook als u interesse heeft in steigerbouw met krimpfolie, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan zowel het transport als de levering van de producten. Het inpakken met krimpfolie van bijvoorbeeld steigerconstructies zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt. Ontdek zelf de mogelijkheden van het transport en de logistiek van bouwmaterialen van ons constructie- en transportbedrijf.

Wat we hebben gedaan

0

Projecten Afgerond

0

Uren gewerkt

0

Tevreden klanten

groot-transport-vink-transport

De Vink Groep

Groot in transport en logistiek van bouwmaterialen

Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van speciaal en groot transport. Wij adviseren u over de materialen, regelen de ontheffing of vergunning en plannen de route. Vervolgens zekeren onze chauffeurs de lading en brengen zij deze veilig van A naar B. Ook kunnen wij met onze diverse autolaadkranen de goederen laden of lossen en hijsen en deze eventueel direct monteren op locatie. Het is bij ons mogelijk om hoogwerkers te huren en deze op locatie te laten afleveren door één van onze trekkers met dieplader. Met deze hoogwerker kunt u al uw gevelwerken laten uitvoeren. U ziet: wij hebben alle voertuigen in huis voor het transport van bouwmaterialen en de logistiek ervan in Midden-Nederland.

Regel nu uw transport en logistiek

Huur nu een van onze wagens voor het transport en de logistiek van uw bouwmaterialen. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar 031-345476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vink-transport.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Wat wilt u bij ons huren?*

* Deze velden zijn vereist