Gevelrenovatie

Gevelwerken-gevelrenovatie-Vink-Groep

Gevelrenovatie in de ruime omgeving van Utrecht

Zoekt u een bedrijf met een specialisme in gevelrenovatie in de ruime omgeving van Utrecht? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht. U schakelt ons in voor gevelrenovatie van gevels en gebouwen in regio Utrecht, maar ook in bijvoorbeeld Gorinchem of Tiel is een van onze specialisaties. Wij zijn namelijk actief in geheel Midden-Nederland. Verder zijn wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, zoals gevelrenovatie en -reiniging, steigerbouw, isolatie en onderhoud in Midden-Nederland, in plaatsen als Gorinchem, Tiel en Utrecht. Tijdig onderhoud van de gevels is belangrijk voor de levensduur. De uitstraling en staat van onderhoud van uw gevel bepaalt namelijk in grote mate de waarde van uw huis of bedrijfspand. Uw hulpvraag is onze specialisatie: van gevelrenovatie en reiniging tot het opnieuw voegen en impregneren van uw gevel. Ook verwijderen we graffiti. Daarnaast verzorgen wij nieuwbouwmetselwerk. Wanneer laat u uw gevelrenovatie van uw pand in Utrecht, Tiel, Gorinchem of elders in Midden-Nederland uitvoeren?
Gevelwerken-gevelrenovatie-schoorsteen-Vink-Groep

RENOVATIE

Gevelrenovatie van de hoogste kwaliteit

Na een inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden, maken wij een vrijblijvende offerte op maat. Bij opdracht plannen wij de werkzaamheden met u in. Daarna voeren wij de geoffreerde werkzaamheden uit.
Dit kan bestaan uit:

  • Het plaatsen van een steiger zodat wij veilig te werk kunnen gaan
  • Het verwijderen van het voegwerk
  • Het reinigen/stralen van de gevels
  • Het herstellen van het metselwerk (met een bijpassende steen) en/of scheuren
  • Het herstellen van de schoorsteen inclusief lood
  • Het aanbrengen van een nieuwe voeg
  • Het impregneren van de gevels

Laat nu uw gevelrenovatie uitvoeren

Laat nu uw gevelrenovatie uitvoeren door Vink Groep Culemborg, nabij Gorinchem, Tiel en Utrecht, en u bent verzekerd van vakwerk van de beste kwaliteit. Na het onderhoud van uw gevels gaan deze weer tientallen jaren mee. Bekijk zeker eens onze eerdere voltooide projecten. Neem contact met ons op door te bellen naar 0345-476611 wanneer u deskundig advies wilt ontvangen. Onze adviseur komt dan bij u langs in Utrecht, Tiel, Gorinchem of elders om de gevelrenovatie te bespreken.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist