Icynene

icynene

Icynene

Veilig en milieuvriendelijk isolatieschuim met unieke eigenschappen.
Icynene H2Foam Lite is het enige door de SKG-IKOB geattesteerde open cel isolatieschuim voor kruipruimtes. Het product is een hydrofoob materiaal en heeft een zeer lage wateropname. Het product heeft brandklasse E.

Hierdoor bij uitstek geschikt voor kruipruimteisolatie. Omdat het ter plekke wordt aangebracht ben je verzekerd van een naadloze isolatielaag en aansluiting met de bouwkundige omgeving zonder koudebruggen.

icynene

Specificaties

Productinformatie Icynene:

Icynene is luchtdicht, damp open, licht van gewicht en flexibel van structuur waardoor het toepasbaar is op elke vloer, zowel hout als beton. Door de flexibele structuur blijft de kruipruimte en het leidingwerk toegankelijk voor reparaties of toekomstige aanpassingen.

Isoleren draagt bij aan een verhoging van het wooncomfort, verlaging van de energiekosten en de CO2-uitstoot. H2Foam Lite is een 100% water geblazen schuim, zonder synthetische blaasmiddelen of andere gassen. Het is een polyurethaanschuim wat na het verwerken volkomen geurloos is, doordat het dampopen van structuur is.

icynene voor en na

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist