Icynene

icynene

Icynene-isolatie

Icynene-isolatie is een veilig en milieuvriendelijk isolatieschuim met unieke eigenschappen. Icynene H2Foam Lite is het enige door de SKG-IKOB geattesteerde open cel isolatieschuim voor kruipruimtes. Het product is een hydrofoob materiaal, heeft een zeer lage wateropname en brandklasse E. De specialisten van Vink Groep Culemborg brengen deze vorm van icynene-isolatie graag aan bij uw pand in Utrecht en de wijde omgeving.

icynene

Specificaties

Belangrijke productinformatie over icynene-isolatie

Uw huis isoleren draagt bij aan een verhoging van het wooncomfort en verlaging van de energiekosten en de CO2-uitstoot. H2Foam Lite is een 100% water geblazen schuim, zonder synthetische blaasmiddelen of andere gassen. Het is een polyurethaanschuim wat na het verwerken volkomen geurloos is, doordat het damp open van structuur is. Verder heeft icynene-isolatie de volgende eigenschappen:

Icynene-isolatie is luchtdicht, damp open, licht van gewicht en flexibel van structuur waardoor het toepasbaar is op elke vloer, zowel hout als beton. Door de flexibele structuur blijven de kruipruimte en het leidingwerk toegankelijk voor reparaties of toekomstige aanpassingen. Heeft u veel last van vochtproblemen in de kruipruimte? Kies dan voor kwalitatieve isolatieparels, die in beperkte maten vocht opnemen.

icynene voor en na

Stel uw vragen over dit unieke product

Heeft u interesse in het laten aanbrengen van icynene-isolatie in uw kruipruimte? Stel dan uw vragen over dit unieke product, zodat u zich goed kunt laten adviseren. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis. Bel ons wanneer u aanvullende informatie wilt over de toepassing van dit product via 031-345476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist