Bodem isolatie

bodem isolatie

Laat de bodem goed isoleren

Laat uw bodem goed isoleren om de warmte in huis te behouden. Wilt u ervoor zorgen dat uw woning warm blijft terwijl u minder geld kwijt bent aan energiekosten? Wilt u ervoor zorgen dat uw vloer warmer wordt zonder vloerverwarming? En wilt u een gezondere leefomgeving en extra comfort in huis?

Dit kan allemaal waarheid worden met een eenmalige investering in uw woning door de bodem oftewel vloer te laten isoleren door Vink Groep uit Culemborg. Wanneer we langskomen om uw woning te isoleren, zullen we uw kruipruimte voorzien van Ecoparels Triple Plus.

Uw investering heeft een rendement van zo’n 10%. Ons bedrijf is gecertificeerd door SKG-IKOB en Venin. Dit betekent dat u bent verzekerd van goede kwaliteit als u vloerisolatie laat aanbrengen door de specialist in regio Utrecht. Ook wordt het werk uitgevoerd door specialisten.

bodem isolatie

Specificaties

Waarom laat u de bodem van uw woning isoleren?

Wanneer u de vloer van uw huis, oftewel de bodem oftewel vloer wilt laten isoleren, dan profiteert u van diverse voordelen van vloerisolatie van dé expert in regio Utrecht. Deze delen we graag met u:

Profiteer van de beste prijzen

Door het zelf produceren van de materialen die we gebruiken hebben we de beste prijzen voor u als klant! Daarbij komt ook nog dat we een erkend en gespecialiseerd isolatiebedrijf zijn. Bij Vink Groep bent u dus aan het juiste adres als u vloerisolatie laat aanbrengen in bijvoorbeeld Utrecht. Vink Groep Culemborg heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het aanbrengen van bodemisolatie, tijdens diverse projecten in heel Midden-Nederland. Ook voor spouwmuurisolatie of vloerisolatie in regio Utrecht kunt u bij ons terecht. Vraag naar alle mogelijkheden bij het laten isoleren van uw vloer in regio Utrecht en vraag om een offerte door te bellen naar 0345-476611.

BODEM isolatie producten

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist