Gevelreiniging

gevelreiniging

Gevelreiniging in Utrecht

Laat uw gevelreiniging in regio Utrecht uitvoeren door Vink Groep in Culemborg. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreinigingen en voeren deze uit in de omgeving van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Naast gevelreinigingen zijn wij ook gespecialiseerd in werkzaamheden zoals isolatie, onderhoud, isolatie én reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer in goede conditie verkeert. De gevel van uw huis of werkruimte geldt als één van de visitekaartjes en bovendien bepaalt de kwaliteit van de gevel in grote mate de waarde van uw woning of bedrijfspand.

gevelreiniging soorten

Soorten vervuiling

Gevelreiniging of muurreiniging in regio Utrecht

Als uw gevel vervuild of beschadigd is, zal de waarde dalen. Vuil kan vocht vasthouden. Daardoor blijft de gevel nat, waardoor de isolatiewaarde van het pand achteruit gaat. Het is dan ook belangrijk uw gevel door een specialist te laten reinigen. Bij hogedrukreinigingen, reinigen wij uw gevel met heet water en – indien nodig – een reinigingsmiddel. Wij brengen eerst het reinigingsmiddel aan en spuiten onder hoge druk uw gevel schoon. Het losgeweekte vuil loopt dan van uw gevel af.  Hogedrukreiniging is vooral geschikt als uw gevel vervuild is door niet al te sterk hechtende aanslag, zoals algen en opgespat vuil. Als uw gevel op een andere manier of ernstiger vervuild is, raden we hogedrukreiniging af. Wij kunnen dan niet garanderen dat uw gevel volledig schoon wordt. Als wij zien dat hogedrukreiniging een risico is, raden wij u aan de gevel te laten reinigen volgens het Torbo-systeem. Naast een gevelreiniging, kunt u er natuurlijk ook kiezen om een gevelrenovatie uit te laten voeren door ons bedrijf in de omgeving van Utrecht, Tiel en Gorinchem.

Het Torbo System

Regel nu uw gevelreiniging

Wilt u advies voordat u uw gevelreiniging in de omgeving van Tiel, Utrecht en Gorinchem laat vastleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 031-345476611. Wij zorgen er dan voor dat er een adviseur bij u langskomt voor deskundig advies over uw gevelreiniging. U kunt ons ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij een transport. Laat uw gevelreiniging door Vink Groep in Culemborg, nabij Utrecht, Tiel en Gorinchem uitvoeren en u bent zeker van vakwerk van de beste kwaliteit. Regel nu uw gevelreiniging!

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist