Gevelreiniging

gevelreiniging

Gevelreiniging in de wijde omgeving van Utrecht

Laat gevelreiniging aan uw pand in Utrecht of elders in Midden-Nederland uitvoeren door Vink Groep Culemborg, dat ook actief is in plaatsen als Gorinchem en Tiel. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreinigingen en voeren deze uit in regio Midden-Nederland. De uitstraling en staat van onderhoud van uw gevel bepalen namelijk in grote mate de waarde van uw huis of bedrijfspand.

gevelreiniging soorten

Soorten vervuiling

Gevelreiniging of muurreiniging

Als uw gevel vervuild of beschadigd is, veranderd dit de uitstraling van uw pand. Vuil kan vocht vasthouden, waardoor de isolatiewaarde daalt omdat de gevel nat blijft. Het is dan ook belangrijk uw gevel door een specialist te laten reinigen. Afhankelijk van de staat van de voegen kunnen de gevels geïmpregneerd worden. Bij hogedrukreinigingen van uw gevel werken wij met heet water. Het losgeweekte vuil loopt dan van uw gevel af. Hogedrukreiniging is vooral geschikt als uw gevel vervuild is door een niet al te sterk hechtende aanslag, zoals algen en opgespat vuil. Als uw gevel op een andere manier of ernstiger vervuild is, raden we hogedrukreiniging af. Wij kunnen u dan namelijk niet garanderen dat uw gevel volledig schoon wordt. Als wij zien dat hogedrukreiniging een risico is, raden wij u aan de gevel te laten reinigen door middel van het Torbo-systeem. Ons bedrijf in gevelwerken is daarmee dé partij om in te schakelen voor professionele gevelreiniging.

Het Torbo System

Regel nu de reiniging van uw gevel

Wilt u advies ontvangen voordat u uw gevelreiniging laat uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0345-476611. Wij zorgen er dan voor dat er een adviseur bij u langskomt voor deskundig advies over uw gevelreiniging. Laat uw gevelreiniging door Vink Groep Culemborg uitvoeren en u bent zeker van vakwerk van de beste kwaliteit. Bekijk daarvoor ook eens onze uitgevoerde projecten.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist