Steigernetten

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
steigernetten

Steigernetten

Wij leveren en monteren steigernetten van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u uw project afschermen tegen regen en wind? Dan zijn de steigernetten van ons een goede optie. In Nederland hebben we te maken met veel verschillende weersomstandigheden en dan kan het afschermen van uw project met steigernetten bijdragen aan de continuïteit van het project. U kunt bij ons uw steigernetten bestellen in verschillende kleuren. Standaard leveren wij de netten in het groen, maar als u de steigernetten in een andere kleur wilt, dan leveren wij u dat ook.
steigernetten typen

windreducerend

windreducerende Netten

Steigernetten 90% windreducerend

Steiger afscherming door 90% windreducerende steigernetten is zeer geschikt voor de bescherming van uw werkzaamheden tegen weersinvloeden als regen, wind en zon. Bij sommige werkzaamheden is het voor de veiligheid verplicht om uw steiger af te schermen met deze netten. Steigernetten voorkomen namelijk vallende materialen en vallend puin van de steiger. De 90% steigernetten zijn bijna stofdicht en dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld gevelrenovatie en stralen.

Steigernetten 50% windreducerend

U kunt er ook voor kiezen uw project af te schermen door 50% windreducerende steigernetten. Deze netten houden ongeveer 50% wind tegen en verhinderen dat steenbrokjes en klein bouwmateriaal op de openbare weg vallen. Steigernetten zijn noodzakelijk als uw project plaats vindt in een gebied waar veel voorbijgangers passeren. Het gebruik van steigernetten is ook mogelijk met een kapconstructie. Deze combinatie van steiger afscherming is ideaal voor een schildersteiger.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist