Scheur Herstel

scheur herstel

Herstellen van metselwerk

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor het herstellen van metselwerk of scheuren in metselwerk, zit u helemaal goed bij Vink Groep Culemborg. Onze vakmensen beschikken over de juiste expertise om het metselwerk van uw gevel weer in topconditie te brengen. Wat de beschadigingen ook zijn, wij denken graag met u mee voor een oplossing.

Een veilige omgeving tijdens herstelwerkzaamheden

Bij het herstellen van scheuren in metselwerk zorgen wij ervoor dat er stofvrij gewerkt wordt in het belang van de gezondheid van onze vakmensen en iedereen die aanwezig is bij het bouwproject. Bij het herstellen van metselwerk wordt er namelijk gewerkt met materialen waarbij door bewerking gevaarlijke stoffen vrij komen. Als er veel herstelwerkzaamheden nodig zijn en eventueel op hoogte, zijn wij in staat zelf een steiger te plaatsen. Zo wordt uw gehele gevel in één keer grondig aangepakt.

scheur herstel soorten

laten herstellen

Wij zorgen voor het vakkundig herstellen van metselwerk

Bij het uitvoeren of uit laten voeren van een gevelrenovatie is het mogelijk dat u scheuren in metselwerk tegenkomt die u wilt laten herstellen. Metselwerk kan om allerlei redenen te lijden hebben. Weer -en klimaatinvloeden zijn echter de belangrijkste oorzaak van chemische, fysische en biologische aantasting van het materiaal aan de oppervlakte van de gevel. Wij bieden oplossingen voor de volgende problemen:

De mate waarin dit gebeurt, hangt af van de kwaliteit van het gevelmateriaal, de verwerking en de agressiviteit van het milieu waaraan de gevel blootstaat (zoals zure regen). In sommige gevallen is ook sprake van constructieve aantasting. Aantasting kan leiden tot doorslag van vocht, scheuren en tot een achteruitgang van het esthetische aanzicht van de gevel.

Schakel ons in om scheuren te herstellen

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de scheuren in uw metselwerk geen verdere gevolgen gaan hebben en deze dus vakkundig laten herstellen? Dan kiest u voor de vakmensen van ons gevel- en steigerbouwbedrijf. Wij herstellen vakkundig alle beschadigingen in uw metselwerk en zorgen voor een duurzaam resultaat. Wilt u meer informatie? Stel uw vragen via het contactformulier of bel ons via 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@gevelwerken-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist