Vink Steigerbouw Culemborg bouwt steigers door heel het land, van particulieren tot bedrijven.

steigerbouw
steigerbouw

wat wij doen

Wij gaan alleen voor de hoogst mogelijke kwaliteit

Steigerbouw

Steigernetten

Krimpfolie

Een steiger bouwen in Tiel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een steiger voor u kan bouwen in de omgeving van Tiel, Utrecht of Gorinchem? Dan kunt u bij Vink Groep in Culemborg terecht. Wij zijn één van de steigerbouwbedrijven in de buurt van Gorinchem. Bij ons kunt u rekenen op de juiste kennis, ervaring en kunde als het gaat om steigers of werken op hoogte. U bent altijd zeker van een professionele en veilige werksituatie. Wij leveren ook kwalitatief hoogwaardige steigernetten en kunnen constructies voorzien van krimpfolie.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

De Vink Groep

Een steiger bouwen op verschillende manieren in Tiel

Laat u een steiger bouwen door Vink Groep in Culemborg, vlakbij Tiel, Utrecht en Gorinchem, dan kunt u voor drie specialisme bij ons terecht. Vanzelfsprekend is dit steigerbouw, maar wij leveren ook steigernetten en krimpfolie. Wilt u uw project afschermen tegen regen en wind? Dan zijn de steigernetten van onze steigerbouwbedrijven uit de omgeving van Gorinchem een goede optie. In Nederland hebben we te maken met veel verschillende weersomstandigheden en dan kan het afschermen van uw project met steigernetten bijdragen aan de continuïteit van het project. U kunt bij ons uw steigernetten bestellen in verschillende kleuren. Standaard leveren wij de netten in het groen, maar als u de steigernetten in een andere kleur wilt, dan leveren wij u dat ook. Krimpfolie is een kunststof folie die door middel van verhitting inkrimpt, waarmee bijvoorbeeld steigers en kapconstructies kunnen worden ingepakt. Het inpakken van bijvoorbeeld steigerconstructies met krimpfolie zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt. Zo bent u ervan verzekerd veilig op grote hoogte te kunnen werken. Wij kunnen ook uw betonreparatie op hoogte uitvoeren.

Wat we hebben gedaan

0

Projecten Afgerond

0

Uren gewerkt

0

Tevreden klanten

steigerbouw

De Vink Groep

specialist in Steigerbouw

Als één van de gerenommeerde bouwbedrijven in de buurt, bouwen we een steiger op maat die uw werkplek in de omgeving van Tiel, Utrecht of Gorinchem veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw! Wij bouwen steigers door heel het land, voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor de beste materialen en de veiligste steigers en staan open voor alle uitdagingen op het gebied van steigerbouw. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige aanpak om u te helpen bij alle vormen van steigerbouw. Wij streven ernaar uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na instemming zullen wij met u een duidelijke planning maken die aansluit bij uw wensen en past bij uw project. Laat ook het transport voor al uw bouwmaterialen door ons verzorgen.

LAATSTE PROJECTEN

Laat nu uw steigerbouw door ons uitvoeren

Heeft u interesse om de steiger door ons te laten bouwen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 031-345476611. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. We vertellen u graag meer over onze diensten. Wanneer laat u een steiger plaatsen door de steigerbouwbedrijven van Vink Groep in Culemborg, vlakbij Gorinchem? Bel ons en informeer naar de mogelijkheden.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist