Vink Steigerbouw Culemborg bouwt steigers door heel het land, van particulieren tot bedrijven.

steigerbouw
steigerbouw

wat wij doen

Wij gaan alleen voor de hoogst mogelijke kwaliteit

Steigerbouw

Steigernetten

Krimpfolie

Steigerbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf met een team van experts in de steigerbouw? Onze vakmensen bouwen zonder problemen de door u gewenste steiger in Tiel, Gorinchem, Utrecht en de wijde omgeving. Vink Groep Culemborg is een van de steigerbouwbedrijven in de regio Gorinchem die mensen klaar heeft staan voor alle vormen van steigerbouw. De montage van steigers of het realiseren van een steiger op maat; het is allemaal geen probleem voor deze steigerbouwer. Bij ons rekent u op de juiste kennis, ervaring en kunde als het gaat om het laten plaatsen van een steiger of werken op hoogte. U bent altijd zeker van een professionele en veilige werksituatie. Wij leveren ook kwalitatief hoogwaardige steigernetten en kunnen constructies voorzien van krimpfolie.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

school-amsterdam-vink-groep-01

De Vink Groep

Kwalitatieve steigerbouw door ons bedrijf

Wilt u uw project afschermen tegen regen en wind door een van de beste steigerbouwbedrijven in de regio? Als ervaren steigerbouwer weten wij precies wat u nodig heeft. Afhankelijk van uw wensen, plaatsen wij een steiger op maat. Uiteraard zorgen wij ook voor vakkundige montage van de steigers op locatie. Als specialist in alle vormen van steigerbouw verzorgen wij de plaatsing van een renovatiesteiger tot in de puntjes.

Een steiger bouwen op verschillende manieren

Laat u een steiger bouwen door een van de betere steigerbouwbedrijven, dan kunt u naast steigerbouw voor nog veel meer bij ons terecht, waaronder:

 

Uiteraard voeren wij ook alle vormen van steigerbouw uit en zorgen wij voor kwalitatief hoogstaande montage van steigers. Zo hoeft u, na het laten plaatsen van een steiger op maat door een steigerbouwer van ons bedrijf, niet te twijfelen aan de veiligheid.

Een steiger op maat die blijft staan in weer en wind

In Nederland hebben we te maken met veel verschillende weersomstandigheden en dan kan het inpakken van uw steiger bijdragen aan de continuïteit van het project. De montage van deze beschermingsmiddelen voor uw steigers voeren wij als steigerbouwer natuurlijk zeer nauwkeurig uit. U vertrouwt op ons voor alle vormen van steigerbouw. Wanneer u een steiger wilt laten plaatsen waarop de vaklieden door weer en wind kunnen blijven werken, kiest u dus voor ons gevel- en steigerbedrijf.

Wat we hebben gedaan

0

Projecten Afgerond

0

Uren gewerkt

0

Tevreden klanten

steigerbouw

De Vink Groep

Specialist in steigerbouw

Als een van de gerenommeerde steigerbouwbedrijven bouwen we een steiger op maat die uw werkplek veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw! Wij bouwen steigers in heel Midden-Nederland voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor de beste materialen en de veiligste steigers en staan open voor alle vormen en uitdagingen op het gebied van steigerbouw. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige aanpak om u te helpen bij de montage van steigers. Wij streven ernaar uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

LAATSTE PROJECTEN

Kies voor ons als steigerbouwer

Heeft u interesse om een steiger door ons te laten bouwen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 031-345476611. U schakelt ons in voor het laten plaatsen van een steiger in heel Midden-Nederland. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje voor de montage van steigers? We geven u graag een indicatie. Wanneer laat u een steiger plaatsen door een van de beste steigerbouwbedrijven in de regio? Bel ons en informeer naar de mogelijkheden.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist