Vink Steigerbouw Culemborg bouwt steigers door heel het land, van particulieren tot bedrijven.

steigerbouw
steigerbouw

wat wij doen

Wij gaan alleen voor de hoogst mogelijke kwaliteit

Steigerbouw

Steigernetten

Krimpfolie

Een steiger bouwen in Tiel en zeer wijde omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een steiger voor u kan bouwen, en zoekt u deze specialist in regio Tiel? Dan kunt u bij Vink Groep Culemborg terecht voor het laten plaatsen van een steiger. Bij ons rekent u op de juiste kennis, ervaring en kunde als het gaat om steigers of werken op hoogte. U bent altijd zeker van een professionele en veilige werksituatie. Wij leveren ook kwalitatief hoogwaardige steigernetten en kunnen constructies voorzien van krimpfolie.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

school-amsterdam-vink-groep-01

De Vink Groep

Een steiger bouwen op verschillende manieren

Laat u een steiger bouwen door Vink Groep Culemborg, dan kunt u voor drie specialismen bij ons terecht, als u gevestigd bent in regio Gorinchem, Utrecht en Tiel. Vanzelfsprekend is dit steigerbouw, maar wij leveren ook steigernetten, die we graag bevestigen als u een steiger laat bouwen. Ook leveren we krimpfolie, als één van de weinige steigerbouwbedrijven in de zeer wijde omgeving van Gorinchem.

Een steiger laten plaatsen voor meer comfort tijdens het werken

Wilt u uw project afschermen tegen regen en wind door een van de beste steigerbouwbedrijven in regio Gorinchem? Dan zijn onze steigernetten een goede optie. Wij kunnen ze direct plaatsen als we een steiger voor u bouwen in bijvoorbeeld Gorinchem, Utrecht of Tiel. In Nederland hebben we te maken met veel verschillende weersomstandigheden en dan kan het afschermen van uw project met steigernetten bijdragen aan de continuïteit van het project. U kunt bij ons uw steigernetten bestellen in verschillende kleuren. Standaard leveren wij de netten in het groen, maar als u de steigernetten in een andere kleur wilt, dan leveren wij u dat ook. Krimpfolie is een kunststof folie die door middel van verhitting inkrimpt, waarmee bijvoorbeeld steigers en kapconstructies kunnen worden ingepakt. Het inpakken van bijvoorbeeld steigerconstructies zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt. Zo werkt u altijd veilig op grote hoogte. Wij kunnen ook uw betonreparatie op hoogte uitvoeren door een steiger te bouwen bij uw pand in bijvoorbeeld Gorinchem, Tiel of Utrecht.

Wat we hebben gedaan

0

Projecten Afgerond

0

Uren gewerkt

0

Tevreden klanten

steigerbouw

De Vink Groep

specialist in Steigerbouw

Als een van de gerenommeerde steigerbouwbedrijven in de omgeving van Gorinchem, Tiel en Utrecht, bouwen we een steiger op maat die uw werkplek veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw! Wij bouwen niet alleen steigers in regio Tiel, Gorinchem en Utrecht, maar ook in de rest van het land, voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen voor de beste materialen en de veiligste steigers en staan open voor alle uitdagingen op het gebied van steigerbouw. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige aanpak om u te helpen bij alle vormen van steigerbouw. Wij streven ernaar uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na instemming zullen wij met u een duidelijke planning maken die aansluit bij uw wensen en past bij uw project. Laat ook het transport voor al uw bouwmaterialen door ons verzorgen.

LAATSTE PROJECTEN

Laat nu uw steigerbouw door ons uitvoeren

Heeft u interesse om een steiger bij u in regio Tiel, Gorinchem en Utrecht door ons te laten bouwen? Neem dan contact op met een van onze specialisten door contact met ons op te nemen via 031-345476611. Wij zijn actief in heel Midden-Nederland. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. We vertellen u graag meer over onze diensten. Wanneer laat u een steiger plaatsen door de steigerbouwbedrijven van Vink Groep Culemborg in regio Gorinchem? Bel ons en informeer naar de mogelijkheden.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@steigerbouw-culemborg.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welk type steiger heeft u nodig?*
Extra Opties*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist