Herwijnenplantsoen – Nieuwegein

Enkele jaren geleden hebben we aan de Herwijnenplantsoen in Nieuwegein de na-isolatie verzorgd. Nu zijn we terug voor het vervolg! In opdracht van Van Dillen hebben we de steigers mogen plaatsen. Ook reinigen en impregneren we de gevels en repareren we de voegen waar nodig.

7 nieuwbouwwoningen Culemborg

vink-gevelwerken-culemborg-steiger-metselwerk

Wij zijn druk bezig met het metselwerk voor deze 7 nieuwbouwwoningen in Culemborg. Ook hebben wij de steigers opgebouwd in opdracht van de hoofdaannemer Chr. Van Arnhem & Zn b.v.

Steiger Meteren

Voor deze nieuwbouw villa in Meteren hebben wij een steiger opgebouwd, waar komende week nog een verdieping bovenop komt. Zo kan iedereen veilig op hoogte aan het werk. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Steiger Culemborg

Mooi om te zien wat er allemaal weer nieuw gebouwd wordt in Culemborg. Hier helpen wij graag aan mee. Naast de al eerdere projecten vanuit deze opdrachtgever hebben wij ook hier weer het steiger mogen opbouwen.

Renovatie Steiger Breda

weilustlaan breda

In opdracht van Eilers Afbouw hebben wij een grote renovatiesteiger rond 4 kopgevels met personen/goederenliften aan de Weilustlaan te Breda gebouwd.Ook was deze steiger voorzien van regenkappen en 90% windreducerende netten.

Renovatie School

school amsterdam

In opdracht van Van der Leij Bouwbedrijven hebben wij een mooi renovatieproject in Amsterdam mogen doen waarbij wij onder meer 900 m2 steigerwerk hebben opgezet. Wij hebben de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Compleet voorzien van renovatie steiger in de binnentuin met regenkappen voor de stucadoorHeel veel klein metselwerk herstellen/dicht maken van sparingenBeton reparatiesAanbrengen lintvoegwapening

Complex Heidepark

heidepark nijmegen

In opdracht van De Variabele hebben wij een groot project steigerwerk 4000 m2 en metselwerk bij het complex Heidepark te Nijmegen uit mogen voeren.Op dit complex wordt er een extra verdieping gebouwd. Door ons uitgevoerde werkzaamheden: Complex rondom compleet voorzien van steigerwerk met 2 bouwliftenVoegwerk vervangenComplex compleet gereinigd met heet water onder gepaste drukHet opmetselen […]