Havensteder – Rotterdam

In opdracht van Van Dillen Bouw B.V. hebben wij in Rotterdam het steigerwerk met krimpfolie mogen verzorgen.

2 Woningen – Est

November 2022… De 2 woningen in Est staan in de steigers, onze mannen zijn druk met het metselwerk. Vandaag, 1 maart 2023, is het metselwerk gereed, zijn de steigers verwijderd en is de bouw echt in zijn laatste fase. Wat wordt het mooi…! We zijn benieuwd hoe het project er uit ziet wanneer ook het […]

Medelsestraat – Tiel

Het is alweer even geleden dat we de laatste update over de Medelsestraat in Tiel hebben geplaatst. Daarom zijn we vanmorgen eerst maar eens langs geweest om weer wat foto’s te maken! De steigers zijn inmiddels verwijderd, waardoor het appartementencomplex nu echt goed zichtbaar is. Wat wordt het mooi! Ben jij ook al benieuwd naar […]

Herwijnenplantsoen – Nieuwegein

Enkele jaren geleden hebben we aan de Herwijnenplantsoen in Nieuwegein de na-isolatie verzorgd. Nu zijn we terug voor het vervolg! In opdracht van Van Dillen hebben we de steigers mogen plaatsen. Ook reinigen en impregneren we de gevels en repareren we de voegen waar nodig.

7 nieuwbouwwoningen Culemborg

vink-gevelwerken-culemborg-steiger-metselwerk

Wij zijn druk bezig met het metselwerk voor deze 7 nieuwbouwwoningen in Culemborg. Ook hebben wij de steigers opgebouwd in opdracht van de hoofdaannemer Chr. Van Arnhem & Zn b.v.

Steiger Meteren

Voor deze nieuwbouw villa in Meteren hebben wij een steiger opgebouwd, waar komende week nog een verdieping bovenop komt. Zo kan iedereen veilig op hoogte aan het werk. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Steiger Culemborg

Mooi om te zien wat er allemaal weer nieuw gebouwd wordt in Culemborg. Hier helpen wij graag aan mee. Naast de al eerdere projecten vanuit deze opdrachtgever hebben wij ook hier weer het steiger mogen opbouwen.