Inpakken met krimpfolie

  • HOME
  • Inpakken Met Krimpfolie
Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
krimpfolie

Goederen inpakken met krimpfolie kan deze goederen beschermen voor transport. Bij Vink Groep Culemborg werken wij al geruime tijd met krimpfolie en weten wij als geen ander hoe dit materiaal effectief ingezet kan worden. Vraagt u zich af of het inpakken van goederen met krimpfolie voor bijvoorbeeld transport ook een goed idee is voor u? Laat u dan goed informeren en adviseren door een van onze adviseurs.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Inpakken met krimpfolie biedt de nodige bescherming

Onze jarenlange expertise in het inpakken van steigers met krimpfolie heeft ertoe geleidt dat onze vakmensen goed om weten te gaan met het materiaal. Deze kennis en kunde wordt ingezet bij het inpakken van andere goederen met krimpfolie om deze te beschermen voor transport. Met name voor het transport van grote goederen of machines wordt het inpakken met krimpfolie veelal gebruikt om deze te beschermen. Het is namelijk een efficiënte manier om het materiaal te beschermen van wind, regen en andere weersomstandigheden.

Spouwmuur isolatie producten

Hoe gebruiken wij krimpfolie?

Wanneer u ervoor kiest om uw goederen te beschermen voor transport door deze te laten inpakken met krimpfolie, zorgen wij ervoor dat deze folie vakkundig wordt aangebracht. De folie wordt om het te verpakken materiaal gemonteerd. Vervolgens gebruiken wij een brander die het folie verhit en de vorm van het object doet aannemen. Hiermee ontstaat er dus een volledig dichte laag foliemateriaal waar geen wind, water of stof doorheen komt. Deze manier van het inpakken van goederen met krimpfolie is daarmee uitermate geschikt voor het beschermen van de goederen bij transport door weer en wind. Een groot voordeel van het inpakken met krimpfolie is dat de goederen na transport weer eenvoudig uit het materiaal gesneden kunnen worden. Het is daarnaast uiterst goed recyclebaar.

Bescherm uw goederen tijdens transport

Zoekt u een manier om uw goederen te beschermen bij transport, dan is het inpakken met krimpfolie uitermate geschikt. Ons gevel- en isoleerbedrijf heeft een team van vakmensen dat deze klus snel en efficiënt voor u klaart, zodat het transport snel plaats kan vinden. Bescherm uw goederen en laat deze inpakken met krimpfolie door onze experts. Informeer naar de mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw