Machines inpakken

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
WhatsApp Image 2021-02-23 at 18.56.36

Wilt u machines veilig vervoeren door deze goed te laten inpakken? Vink Groep Culemborg beschikt over een team van specialisten in het inpakken van diverse producten met folie om het optimaal te beschermen tijdens transport. Denkt u er over na om uw machines te voorzien van deze extra laag bescherming? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Zorg voor veilig transport van machines door het zorgvuldig inpakken hiervan

De mogelijkheid tot het inpakken van machines is ontstaan vanuit onze werkzaamheden met betrekking tot het inpakken van steigers. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw kostbare producten of werkmiddelen zorgvuldig in te pakken met krimpfolie. Deze folie wordt door middel van warmte aangebracht en vormt een water-, wind- en stofdichte laag om de machine heen. Door het inpakken van machines met deze folie, zijn zij dus veiliger te vervoeren dan met andere manieren van bescherming.

Spouwmuur isolatie producten

Bescherm uw machines tijdens transport

Het inpakken van machines met onze folie is dé manier om deze veilig te vervoeren zonder bang te hoeven zijn voor invloeden van buitenaf. Wilt u meer weten over deze vorm van wrapping? Of heeft u vragen over de overige werkzaamheden van ons gevel- en isolatiebedrijf? Bel ons dan via 0345-476611 of vul ons contactformulier in. Wij geven u graag meer informatie.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw