Wrapping

Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
spouwmuurisolatie aanbrengen

Bij Vink Groep Culemborg behoort wrapping tot een van de werkzaamheden waar onze uitstekende vakmensen toe in staat zijn binnen uw project of gewenst transport. Wij zijn niet alleen hét te benaderen bedrijf in Midden-Nederland voor het wrappen van steigers, maar ook andere goederen die degelijke bescherming nodig hebben.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Met wrapping beschermt u goederen tegen weer en wind

Onze vakmensen passen wrapping toe voor bijvoorbeeld het inpakken van steigers. Dat is echter niet de enige toepassing van wrappen. Bij het wrappen wordt in ons geval krimpfolie gebruikt. Dit materiaal biedt een ontzettend goede bescherming tegen wind, stof en water. Met de folie wordt een vaste laag gecreëerd waar deze stoffen niet doorheen kunnen. Daarmee is het ook een uitermate goed materiaal voor het inpakken van machines. Onze specialisten vertellen u graag meer over alle mogelijke toepassingen van wrapping voor uw huidige of toekomstige projecten.

Spouwmuur isolatie producten

Bescherm uw producten of panden goed

Inpakken met krimpfolie, ook wel wrapping genoemd, is dus een uitermate efficiënte én duurzame manier om producten of belangrijke objecten te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wilt u meer weten over deze manier van inpakken? Stel al uw vragen via ons contactformulier of direct telefonisch door te bellen naar 0345-476611.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw