Graffiti verwijderen van een gevel

  • HOME
  • Graffiti verwijderen gevel
Wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar!
0345 - 47 66 11
impregneren

Wanneer u graffiti wilt laten verwijderen van de gevel van uw pand wilt u natuurlijk dat dit snel en grondig gebeurt. Of het nu een bedrijfspand of uw woning betreft; u wilt deze tekenen van vandalisme snel van uw gevel af hebben. Dit tast immers de uitstraling van uw woning of pand erg aan. Schakel daarom de professionals van Vink Groep Culemborg in voor het vakkundig verwijderen van graffiti van uw gevel.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Laat graffiti snel en vakkundig verwijderen van uw gevel

Onze services ten aanzien van het verwijderen van graffiti van uw gevel reiken ver. Als professioneel gevelwerkbedrijf weten wij als geen ander wat er nodig is bij diverse soorten gevels. Ongeacht het type steen of materiaal waaruit de gevel van uw pand bestaat, hebben wij de juiste kennis en apparatuur om de graffiti te verwijderen. Is de graffiti hoger dan grondlevel aangebracht? Dan hebben wij zelf de mogelijkheid een steiger te bouwen om op grotere hoogtes graffiti te verwijderen. Geen klus is ons dus te veel gevraagd.

Spouwmuur isolatie producten

Geef uw pand weer een prachtige gevel

Zit er graffiti op de gevel van uw pand en wilt u dit snel en effectief laten verwijderen? Informeer dan naar de mogelijkheden van ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer snel in topconditie is. Heeft u ook beschadigd metselwerk? Dit kunnen wij ook voor u herstellen. Informeer naar al onze diensten door contact op te nemen middels ons contactformulier of een e-mail naar info@vink-groep.nl.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist

Waar wilt u een offerte voor aanvragen?

Gevelwerken

Isolatie

Steigerbouw