Spouwmuur isolatie

spouwmuurisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie

Laat uw huis of bedrijf voorzien van spouwmuurisolatie door Vink Groep Culemborg. Isolatie draagt direct bij aan het verlagen van uw stookkosten, geeft meer woongenot en zorgt ook nog eens voor een beter milieu. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatie aangebracht in de open ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur, ook wel de spouw genoemd. Het isolatiemateriaal houdt de warmte vast en beschermt u tegen kou, tocht en vocht van buitenaf. Het aanbrengen van het isolatiemateriaal is snel en eenvoudig gedaan. Al binnen een dag is de spouwmuurisolatie in de gehele spouwmuur in uw woning in Utrecht, Gorinchem, Tiel of elders in de regio aangebracht. Het uiterlijk van de woning of het gebouw blijft behouden.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Aanbrengen

Hoe wordt spouwmuurisolatie aangebracht?

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie gebeurt bij ons isolatiebedrijf volgens een aantal gestructureerde stappen:

  • Eerst moet er een onderzoek plaatsvinden om te bepalen of het gebouw geschikt is voor het toepassen van spouwmuurisolatie in uw huis of bedrijfsruimte. Scheuren, bewegingsbarsten en beschadigde voegen moeten eerst hersteld worden en alle eventuele openingen moeten worden afgedicht.
  • De isolatiemonteur zal op de kruispunten van de voegen, gaten in de muur boren volgens een vastgelegd boorpatroon, om een optimale verdeling van het isolatiemateriaal te garanderen.
  • In de geboorde gaten wordt een spuitmond gestoken, waarmee het isolatiemateriaal in de spouwmuur wordt geblazen.
  • Bij de laatste stap worden de gaten in de voegen eenvoudig gedicht met authentiek cement. Het aanzicht van de gevel blijft zo intact. Indien nodig worden er ventilatieroosters aangebracht.

 

Uiteindelijk brengen onze mensen nieuwe voegen aan, zodat uw gevel weer helemaal in de oude stijl hersteld is. Wij letten er natuurlijk op dat dit helemaal in de originele kleuren en stenen is. Het voegwerk zorgt ervoor dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan. Behalve spouwmuurisolatie, kunt u ook goede bodemisolatie laten plaatsen.

Spouwmuur isolatie producten

Voorzie nu uw spouwmuur van isolatie

Laat uw spouwmuurisolatie door Vink Groep in Culemborg verzorgen en u bent verzekerd van vakmanschap. Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs door te bellen naar 0345-476611. Wij komen bij u langs voor deskundig advies over het isoleren van uw spouwmuur en brengen een offerte uit. Ontdek alle specialismen van ons bedrijf. Bent u benieuwd naar eerder behaalde resultaten? Bekijk dan onze voltooide projecten.

Contact Opnemen?

Onze Gegevens

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@vic-isolatie.nl

Offerte Aanvragen?

Doe Het Hier

Welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?*
Grote van de werkzaamheden (optioneel)

* Deze velden zijn vereist